damesmode

copyright absolute-fabulous.nl

webdesign en realisatie www.olafs.nl

Merken:

 

tramontana jeans

 

Tramontana is een internationaal fashion en lifestylemerk dat al sinds 1983 sprankelende collecties maakt.

De collecties bestaan uit complete looks waarmee je je van top tot teen kan kleden, oneindig combineerbaar en geschikt voor iedere gelegenheid. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints en de verrassende details.

Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien. Tramontana heeft als missie jou te verzekeren van een compliment.

Om je te laten stralen en je goed te laten voelen in wat je draagt.     Jouw fashion compliment is ons compliment.                 Beschikbaar in de maten 34 t/m 44 of XS t/m XXL.

 

Morgan de toi is vrouwelijk, sexy maar wel chique. Morgan is al jarenlang bekend in “the Fashion world” Het is een Frans merk voor power vrouwen, extraordinary, high end voor echte Fashionistas.

Wat Morgan ook sterk maakt is dat ze 8 collecties per jaar hebben, zodat je het hele jaar nieuwe collecties aan kunt bieden. Voor ieder seizoen, voor elke gelegenheid. Beschikbaar in de maten 34 t/m 44 of XS t/m XL

 

Cross jeans is een denim lifestyle merk uit Duitsland sinds 1990. Cross staat garant voor 4 belangrijke basiselementen voor een jeans. Goede kwaliteitsstoffen, goede pasvorm, mooie afwerking, functioneel. Ze doen er alles aan om uitmuntend te zijn op elk vlak.

Cross jeans is een merk voor mensen die waarde hechten aan innovatie in denim en waarbij kwaliteit en moderniteit belangrijk zijn.

Beschikbaar in jeansmaten van 25 t/m 32

 

Para-Mi is een Nederlands broekenlabel voor modieuze vrouwen. Dat staat voor pasvorm, comfort en kwaliteit. Para Mi ontwerpen en produceren broeken van een hoge kwaliteit met een eigentijdse look.

Een van de modellen is de Celine. Een Skinny broek met een hoge taille en een uitstekende stretch kwaliteit die echt mooi blijft met dragen.

Beschikbaar in verschillende stoffen, kleuren en wassingen in de maten 34 t/m 44.

 

Kelly-Jo slippers, trendy & comfortabel.  Slippers met een goed voetbed en een fantastische styling.

Giuliano tassen bestaat al vanaf 2003 en maakt mooie tassen in leer en kunststof. Wij hebben altijd tassen die passen bij de kledingcollecties die we op dat moment in de winkel hebben hangen.